BejelentésLELKI SEGÍTSÉG
LELKILEG KI VAGY,NEM TUDOD MIT CSINÁLJ?FORDULJ BIZALOMMAL FELÉNK!:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALON!!


EZT AZ OLDALT AZÉRT HOZTAM LÉTRE,HOGY AZ EMBEREK MERJÉK KIBESZÉLNI MAGUKBÓL AMI ŐKET OTT LELKILEG BELÜLRŐL MARDOS.
SOKAN NEM MERNEK BESZÉLNI AZ ÉRZÉSEIKRŐL A FÉLELMÜKRŐL ,ARRÓL AMI NYOMASZTJA ŐKET.FÉLNEK ,HOGY EMBERTÁRSAIK GYENGÉNEK NÉZIK ÉS ELTAPOSSÁK ŐKET,MONDVÁN NEKED ITT HELYED NINCS.
EZÉRT VAN AZ ,HOGY SOKAN DEPRESSZIÓBA ESNEK,ÖNKÍVÜLETI ÁLLAPOTBA MÁSOK MEG NEMÉRTÉSE MIATT.SOKAN AZÉRT VESZTIK EL A MUNKAHELYÜKET MERT LELKILEG NEM KIEGYENSÚLYOZOTTAK.BEFELE FORDULNAK ELZÁRJÁK MAGUKTÓL A KÜLVILÁGOT,LEGROSSZABB ESETBEN PEDIG AZ ÖNGYILKOSSÁG KÉRDÉSE IS FELMERÜL BENNÜK.
SAJÁT TAPASZTALATOMBÓL TUDOM,HOGY AMI BELÜLRŐL NYOMASZT ,AZT KI KELL ADNIA AZ EMBERNEK,MERT KÜLÖNBEN SAJÁT MAGÁT FOGJA FELEMÉSZTENI.
ÉN EGY MÉLY ÉRZÉSŰ 21 ÉVES LÁNY VAGYOK ÉS ELÉG HAMAR MEGTAPASZTALTAM MILYEN A SZENVEDÉS,MIKOR SENKINEK NEM TUDOD ELMONDANI AMI FÁJ.
2 ÉVE MEGHALT APÓSOM RÁKBAN.AZ UTOLSÓ HÓNAPJAIBAN ÉN ÁPOLTAM,MOST MEG PÁROM MAMÁJA HALT MEG(OLYAN VOLT ,MINTHA CSAK AZ ENYÉM LETT VOLNA) ÉS EGYSZERŰEN NEM TUDOM FELDOLGOZNI,NEM TUDOM TÚL TENNI MAGAMAT.
SZERETNÉM ELÉRNI , HOGY AZ EMBEREK EZEN AZ OLDALON MERJENEK SEGÍTSÉGET KÉRNI,HOGY FOGLALKOZZUNK EGYMÁSSAL.VAGY HA CSALÁDI PROBLÉMÁVAL SZENVEDTEK,VAGY ÉPP MÁSSAL KAPCSOLATBAN VAN SZÜKSÉGETEK SEGÍTSÉGRE ,AKKOR BÁTRAN ÍRJATOK.NEM AZT KÉREM ,HOGY EGÉSZ NAP A GÉP ELŐTT ÜLJÖN MINDENKI ,DE HA EGY FÉL ÓRÁT VAN AZ OLDALON,AKKOR 1-2 EMBERNEK  BIZTOSAN TUD SEGÍTENI ÉS NYUGODTABB PERCEKET ADHAT SZÁMUKRA.  REMÉLEM ÖSSZE JÖN AMIT SZERETNÉK ELÉRNI.
RÁM IS UGYANÚGY LEHET SZÁMÍTANI.LÉTRE IS HOZOK EGY E-MAIL CÍMET AMIRE NYUGODTAN ÍRHATTOKHírek
ÚJ TÖRTÉNET ÉRKEZETT

GYERE ÉS OLVASD EL!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!